درباره ما | مطالبات شهدا | دفاع مقدس | دانشنامه | فیلم | صوت | ارتباط با ما | سایت های شفیق فکه | سیاسی | تصاویر
    صفحه نخست / دانشنامه / پزشکی / سلامت

نکته هایی در رابطه با استفاده کودکان از صفحه های نمایشگر

کودکان چند ساعت در روز مجاز به استفاده از صفحه های تلویزیون، لپ تاپ، تبلت و … می باشند؟

 

والدینی که در رابطه با پاسخ این سوال اطلاعاتی ندارند می توانند از این مقاله که به تلاش آکادمی طب اطفال آمریکا (AAP) منتشر شده است استفاده کنند.

 

محققان در این بررسی میزانی مجاز را برای استفاده ی کودکان از سنین نوزادی تا سن بلوغ از تلویزیون و سایر لوازم دارای صفحه نمایش مشخص کرده اند.


 

دکتر جنی رادسکی، متخصص اطفال دانشگاه میشیگان و معاون این بررسی جدید در این رابطه بیان داشت:


 

والدین باید با حساسیت بالایی نسبت به میزان استفاده ی فرزندان خود از برنامه های تلویزیونی و رایانه ای برخورد کنند، چراکه استفاده ی بیش از حد کودکان از این برنامه ها به معنای فقدان زمان کافی برای بازی، درس خواندن، صحبت کردن و خوابیدن است.

 

 

 

%d8%b5%d8%ab

 

 

نکته ی قابل توجه این است که والدین میزان استفاده ی فرزندان خود از این برنامه ها را تعیین کنند و آنان را در این زمینه راهنمایی کنند. والدین باید به فرزندان خود آموزش دهند که چگونه از این برنامه ها به عنوان ابزاری برای خلاقیت، ارتباط و یادگیری استفاده کنند.

 

طبق توصیه نامه ای که در تاریخ 21 اکتبر سال 2016 در مجله طب اطفال منتشر شد، کودکان زیر 18 ماه به هیج وجه نباید از صفحه های نمایشگر استفاده کنند مگر به هنگام استفاده از گفتگوهای ویدیویی.

 

والدین کودکان 18 ماه تا 2 سال باید کودکان خود را در رابطه با این برنامه ها آگاه کنند و از برنامه هایی با کیفیت بالا استفاده کنند. والدین برای کمک به فهم بیشتر فرزندان خود از این برنامه ها باید این برنامه ها را به همراه فرزندان خود تماشا کنند.

 

همچنین والدین کودکان 2 تا 5 سال باید میزان استفاده ی فرزندان خود از این برنامه ها را به یک ساعت در روز محدود کنند و همانند والدین کودکان زیر 2 سال باید به همراه فرزندان خود این برنامه ها را تماشا کنند و در رابطه با این برنامه ها و آنکه کودکان چگونه آموزه های موجود در این برنامه ها را در زندگی روزمره خود به کار گیرند آنان را راهنمایی کنند.

 

والدین کودکان 6 ساله و بالاتر باید میزان مشخصی را برای استفاده روزانه از صفحه های نمایشگر تعیین کنند. والدین باید توجه داشته باشند که این میزان به صورتی تنظیم شود که به فعالیت های حیاتی کودکان از جمله خواب و ورزش خدشه وارد نکند.

 

والدین همچنین باید توجه داشته باشند ساعاتی از روز همچون زمان صرف وعده های غذایی استفاده از تلویزیون ممنوع است و بخش هایی از منزل مانند اتاق های خواب باید خالی از هرگونه صفحه نمایشگر باشند.

 

محققان در این توصیه نامه بیان داشته اند که والدین باید در رابطه با رفتارهای آنلاین فرزندان خود را راهنمایی کنند و به آنان احترام گداشتن به دیگران را چه در دنیای مجازی و چه در دنیای حقیقی آموزش دهند. علاوه بر این والدین وظیفه دارند فرزندان خود را در رابطه با خطرات دنیای مجازی آگاه سازند.

 

 

 

 

 

technology-620x465

 

 

 

دکتر مینو جرج، سرپرست طب اطفال مرکز پزشکی کوهن واقع در نیو هاید پارک در نیویورک اظهار داشت:

 

 

والدین باید نظارت ویژه ای بر نوع برنامه های انتخابی فرزندان خود داشته باشند. برای مثال برنامه هایی که تحت عنوان ” آموزشی” منتشر می شوند، لزوما محتوای مناسبی برای فرزندان آن ها ندارند. این برنامه های آموزشی لزوما سبب پیشرفت و ترقی کودکان نخواهند شد.

 

جرج در پایان بیان داشت:

 

شایان ذکر است که هیچ چیز نمی تواند جایگزین تاثیر مثبت رابطه ی صمیمی میان فرزندان و والدین آنان شود.

 

 

 

 

 

 

 

 نسخه قابل چاپ    ارسال این صفحه به دوستان
تاریخ و زمان انتشار: پنج شنبه 18 آذر 1395
تهیه و تنظیم: شفیق فکه ،منتخب ستارگان آسمانی
منبع : سایت علمی دانشجویان ایران
ارسال نظر:
 
عنوان  
رایانامه  
متن نظر  
کد امنیتی = ۷ + ۲